Vi bruger cookies, så vi anonymt kan analysere besøgene og give dig den bedst mulige oplevelse på vores websted. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, accepterer du, at der bruges cookies.

For yderligere oplysninger bedes du læse afsnittet om Privacy Policy.

Close
ER DER IKKE MERE, JEG KAN GØRE?

Hvis dine forsøg på at håndtere de udløsende faktorer har gjort dig frustreret og har virket dårligt, er du ikke alene. For mange, som lider af rødme i ansigtet, er denne måde at komme til rette med generne på i bedste fald en "dæmning", og den kan mange gange vise sig utilstrækkelig. 

Men giv ikke op! Der findes en række andre muligheder, som du kan overveje:

Medicinering

Der findes i dag behandlinger mod de forskellige symptomer ved rosacea – også mod omfattende rødflammethed og rødme. Lægemiddelbehandling iværksættes naturligvis efter overvejelse og i samråd med din læge. Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan og hvorfor du bør tale med din læge.

Laser/lysbehandling

Laser eller IPL-behandling kan undertiden modvirke synlige blodkar og alvorlige tilfælde af baggrundsrødme. Tænk dog på, at denne type behandling er kostbar og oftest kræver flere besøg (med tilbagevendende vedligeholdelsesbehandling) for at give et godt resultat.