Vi bruger cookies, så vi anonymt kan analysere besøgene og give dig den bedst mulige oplevelse på vores websted. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, accepterer du, at der bruges cookies.

For yderligere oplysninger bedes du læse afsnittet om Privacy Policy.

Close
SKAL JEG TALE MED EN LÆGE?

Det er ikke altid så let at tage sine gener op med en læge. De følelser, som din ansigtsrødme har forårsaget, kan pludselig føles lidt latterlige, når du sidder i venteværelset.

Men det kan godt virkelig være det værd at tage denne samtale. Tænk på de stærke følelser, som din rødme i ansigtet har givet anledning til i den seneste tid. Har du haft vanskeligheder i sociale sammenhænge? Eller hændelser på jobbet? Tænk nu på, hvor meget lettere og roligere du ville føle dig, hvis disse følelser forsvandt.

Det er vigtigt at huske på, at jo flere oplysninger du kan give lægen, desto bedre. Sørg for ikke blot at komme ind på de følelsesmæssige aspekter, men også at fortælle om de eventuelle fysiske symptomer, du har oplevet. For at kunne komme frem til den rigtige diagnose skal din læge have kendskab til alle brikkerne i puslespillet.